2013. november 17., vasárnap

Tökös kihívás - Eredményhirdetés

Szépséges jó napot Mindenkinek!

Tegnap este nyolc óra előtt már szörnyen nagy lázban égtünk itt az "irodában". Chuti és én nagyon vártuk a szavazás végét, hogy aztán kihirdethessük a nyerteseket. Statisztikát lestünk, papírt vágtunk (a szavazók közt még a régi jól bevált "kalapos" módszert választottuk), és húztunk is! :)
Éééééééés akik nyertek: a tökös kihíváson részt vevő hét induló munkái közül (amik egytől-egyig fantasztikusak voltak)Eszter kis kötőtűs tökje kapta a legtöbb szavazatot.

Gratulálunk Eszternek! 

Esztert ezúton szeretnénk megkérni, hogy az alább látható könyvek közül válassza ki azt az egy darabot, amelyet szívesen vinne haza nyereményként! 


Ahogy ígértük a szavazatot leadók közül is kap valaki ajándékot. A Chuti által készített Pille könyvjelző büszke tulajdonosa: Rigler Ivett.

Gratulálunk Ivettnek! 

Most pedig néhány tegnap esti pillanatkép a sorsolásról. Fogadjátok szeretettel, a játékosoknak pedig köszönjük a részvételt, olvasóinknak pedig a sok leadott szavazatot. :)


Serényen hajtogatom a neveket rejtő cédulákat. :)


Ez a mi kis "kemény kalapunk". :)


Chuti ügyes keze, amint keveri a cetliket. :)


A szerencsés nyertes! :)

Nyerteseink a következő e-mail címen jelentkezzenek, hogy egyeztessünk a nyereményekről, illetve az átadás részleteiről : chutak00@gmail.com

0 hozzászólás:

Szólj hozzá!