2014. május 9., péntek

A Nyuszis kihívás versenyzőinek és mindenki másnak is

Kedves Versenyzők, Olvasók és Tagok!

Előre bocsátom, hogy az eredmény még nem született meg, de ezt a bejegyzést muszáj olvasnotok, hogy értsétek mi az oka.
Szerettem volna ezt egyrészt mindenkivel privátban megbeszélni, de nem vagyok nagy technikai tálentum, másrészt pedig magát a bejegyzést és az egész nyilvánosságra hozatalát is mellőzném, ha tehetném.

Az eredményhirdetés folyamatban van (in progress, hogy úgy mondjam), DE! Chuti, aki megalkotta a blogot és technikailag életben is tartja, sajnos nincs jó bőrben. Erről többet nem is kívánok megosztani senkivel, mert a dolog az ő magánügye és nem is lettem felhatalmazva ennek szétkürtölésére (ez úton is mélységesen sajnálom, és bocsánatot kérek Chutitól!). Szóval kérnék mindenkit, aki benevezett és sokat-sokat dolgozott a munkájával, hogy legyen olyan jó és várjon még egy picit. Chuti erején felül dolgozik a helyzet megoldásán, de emberből vagyunk, illetve ez nem egy "befizetéses kihívás" volt.

Ez úton is szeretnék mindkettőnk nevében bocsánatot kérni Tőletek, hogy a blog gyakorlatilag szünetel, gyűlnek az anyagok a folytatáshoz, és mi is nagyon szeretjük ezt csinálni, így csak egy kis türelemre és egy kis támogatásra volna szükség.

Szóval kitartás, és amint tudunk jelentkezünk a folytatással! Nagyon köszönjük! :)

0 hozzászólás:

Szólj hozzá!