2013. január 1., kedd

Első Moly Karácsony

Így az új év kapujában, sajnos most már visszafordíthatatlanul véget ért életem első moly.hu-s karácsonya.

Idén - azaz már tavaly - arra a döntésre jutottam, hogy részt veszek az oldalon kiírt ajándékozós eseményen, amit az oldal szerkesztői írtak ki. Majd pedig okosan-ügyesen kisorsolták, hogy ki kinek fog ajándékot adni és hogy azt honnan kell kiválasztani.
Én ezt egy briliáns ötletnek tartottam/tartom, ezért jól rá is nyomtam a "Részt veszek" gombra. :)

Alapvetően pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam.
Első körben azért, mert ugyan én nem vettem részt a képeslap küldős eseményen, mégis kaptam két levélkét, amiben kézzel készített alkotások bujkáltak.
Az első képeslap küldőnél azon hatódtam meg, hogy csak egy dicsérő hozzászólást írtam, és ő már fel is ajánlotta "szolgálatait", hogy szívesen küld nekem is egyet belőlük! :) Nagyon jól esett ez a kedves kis felajánlás és természetesen - ellenszolgáltatás ként :P - én is küldtem saját készítésű képeslapot, hiszen ez így igazságos.

Aztán jött a második meglepetés.
Több, mint egy hónappal ezelőtt kiírtak a molyon egy könyvjelző szerkesztő pályázatot, amelyet egy nagyon aranyos rajz nyert. Az egyik szerkesztő pedig írt egy karcot, amiben felajánlotta, hogy aki jelentkezik annak szívesen küld egyet, mert normál esetben ezt a könyvjelzőt csak a molyképzős könyvrendelések mellé adják.
Hát én írtam is, hogyha nem lenne olyan nagy gond, akkor szívesen a könyvem keblére ölelnék egyet! :)
Erre visszaírt az a Drága, hogy az enyémet már rég félre tette!
Hogy én ennek mennyire, de mennyire örültem! Soha nem gondoltam volna, hogy engem így számon tartanak. Igazán jól esett. :)
No, de ez még mind semmi! Amikor megérkezett a boríték feltűnően vastag volt, amit nem is értettem, hiszen csak egy pici könyvjelzőről volt szó. De aztán, amikor kibontottam, volt ám nagy meglepetés! A borítékban egy kicsiny képeslap és nem kevesebb, mint 4 könyvjelző zsúfolódott! :D

Végül, az utolsót a Moly Angyalom okozta, akinek bár nem sikerült a kívánságlistámról könyvet vásárolnia (de erre egy privát üzenetben felkészített és bocsánatot is kért) én akkor is nagyon örültem annak, hogy egyáltalán foglalkozott vele és nem adta fel.
Mivel a várólistámról választott, két olyan könyvet sikerült elküldenie nekem, amik már megvoltak. De ez sem bántam, mert gyorsan felraktam őket a rukkolára és ezekkel értékes pontokhoz jutottam. :D

Viszont mivel ez az évem nem volt tökéletes, és amikor minden a legjobb mederben folyt, mindig beütött valami, ami egy kicsit beárnyékolta a boldogságomat.
Ebben az esetben, sajnos az én ajándékozásom nem sikerült úgy, ahogy terveztem. :( De ne fecséreljünk rá több szót, legyen elég annyi, hogy sajnos nem minden ember képes meglátni a cselekedetek mögötti jó szándékot és annak örülni.

No, de összességében nagyon jó volt és jövőre is részt fogok venni rajta, sőt még a képeslapos eseményre is jelentkezni fogok. :D

Így utólag is "Víg Karácsonyt Mindenkinek!" és Örömökben gazdag, boldog új évet!

0 hozzászólás:

Szólj hozzá!